Rask levering

Bestillinger før 14.00 sendes samme dag

PERSONVERNERKLÆRING

 

urban & raw AS Personvernregler

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon blir samlet inn, brukt og delt når du besøker eller foretar et kjøp fra https://sokkbuddy.no (“Nettstedet”).

 

PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN:

Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adressen, tidssonen og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte websidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon."

 

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:

    - "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og ofte inkluderer en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.

    - "Loggfiler" sporer handlinger som forekommer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør, henvisnings- / utgangssider og dato / klokkeslett.

    - "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

 

I tillegg når du kjøper eller prøver å gjøre et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre, e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon."

 

Når vi snakker om “Personlig informasjon” i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon.

 

HVORDAN BRUKER VI PERSONLIG INFORMASJON?

Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi generelt samler inn for å oppfylle bestillinger plassert via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordne for frakt og gi deg fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:

Kommunisere med deg;

Skjerm ordrene våre for potensiell risiko eller svindel; og

Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, kan vi gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å søke etter potensiell risiko og svindel (spesielt din IP-adresse), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre blar og kommuniserer med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

 

Deling av din personlige informasjon:

Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/no/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på stevning, søksordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

 

ADFERDELIG ANNONSERING:

Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon for å gi deg målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet reklame fungerer, kan du gå til Network Advertising Initiative (“NAI”) pedagogiske side på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å:

  Felles lenker inkluderer:

    FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

    GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

    BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Allians's opt-out portal på: http://optout.aboutads.info/.

 

IKKE SPOR:

Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukspraksis når vi ser et Do Not Track-signal fra nettleseren din.

 

DINE RETTIGHETER:

Hvis du er europeisk bosatt, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss gjennom kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er europeisk bosatt, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du bestiller via nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg, vær oppmerksom på at informasjonen din blir overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

 

OPPBEVARING AV DATA:

Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.

 

ENDRINGER:

Vi kan oppdatere denne personvernpolicyen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske grunner.

 

KONTAKT OSS:

For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å komme med en klage, kan du kontakte oss på e-post: post@sokkbuddy.no eller via post ved å bruke informasjonen nedenfor:

urban&raw AS

Åsløkkveien 20E

1341 Slependen, Norge

nylig sett

topp